Постер – препораки за заштита на личните податоци и приватноста

Главни препораки за заштита на личните податоци, како и препораки да не се шири говор на омраза, да се внимава што се објавува на социјалните мрежи, се резултат на проектот „Час по приватност“, изработени со цел поширока перцепција и зголемување на јавната свест по однос на овие важни прашања.

Превземете го постерот (.jpg)

You may also like...