Category: Активности

Одржана обука за борба против говор на омраза на Интернет

На 20 декември, 2013 година во просториите на ГЕМ клубот беше одржана обука на тема „Борба против говор на омраза на Интернет“ на која присуствуваа 16 учесници. Ова беше прва...