Мобилна апликација

Мобилната апликација има за цел поефикасно информирање и подигнување на јавната свест за говорот на омраза, овозможувајќи им на граѓаните брз и иновативен пристап до најновите вести од оваа област, како и пристап до образовните и стручните ресурси.

Апликацијата изработена со поддршка на Мисијата на ОБСЕ во Скопје и Амбасадата на Република Франција во Македонија информира и за настаните поврзани со борбата против говорот на омраза преку календар, а нуди и интерактивни упатства за разните можности за пријавување на говорот на омраза.

 


Get it on Google Play

Get it on App Store

adidas Ultra Boost Uncaged Triple Black adidas Ultra Boost Uncaged Solar Red adidas Ultra Boost Uncaged Tech Earth adidas Ultra Boost Uncaged Navy adidas Ultra Boost Uncaged Collection adidas Ultra Boost Uncaged Black/Grey Adidas Ultra Boost Uncaged Core Black Adidas Ultra Boost Uncaged Solid Grey Adidas Ultra Boost Uncaged W Shock Red Ultra Boost Uncaged adidas Ultra Boost Uncaged adidas Ultra Boost Uncaged Scarlet Red adidas Ultra Boost Uncaged Solar Red-Black adidas Ultra Boost Uncaged Grey-Clear adidas Ultra Boost Uncaged Black-White adidas Ultra Boost Uncaged Ray Red adidas Ultra Boost Uncaged Shock Red-Ray Pink adidas Ultra Boost Uncaged Clear Grey adidas Ultra Boost Uncaged Solid Grey-Black-White UltraBoost