Aplikacion për celular

Me qëllim për informim më efikas dhe ngritjen e vetëdijes publike për gjuhën e urrejtjes, krijuam aplikacion për celular i cili ju mundëson qytetarëve të kenë qasje të shpejtë dhe inovative në lajmet dhe ngjarjet më të reja që kanë të bëjnë me gjuhën e urrejtjes si dhe qasje në burimet arsimore dhe profesionale.

Aplikacioni është përpiluar me përkrahjen e Misionit të OSBE në Shkup  dhe Ambasadës së Francës në Maqedoni, apliklacioni ofron lajme dhe kalendar për ngjarjet që kanë të bëjnë me gjuhën e urrejtjes. Poashtu ofron udhëzime interaktive për mundësitë e shumëllojshme për raportimin e gjuhës së urrejtjes.

 

Get it on Google Play

Get it on App Store

adidas eqt support adv core black turbo red adidas eqt support adv primeknit core black turbo red adidas eqt support adv core black turbo red adidas eqt support adv turbo pink adidas eqt support adv turbo pink available now adidas eqt support adv turbo pink adidas eqt support adv turbo pink adidas eqt turbo red 2017 release date adidas eqt spring 2017 collection adidas eqt adidas eqt support adv adidas eqt turbo red collection black adidas originals eqt support adv adidas eqt adv support adidas eqt support adidas eqt support adv black turbo red adidas eqt support adv blackturbo red adidas eqt support adv turbo red adidas eqt support adv core blackturbo red white mountaineering x adidas eqt 93 17 boost drops march
adidas Ultra Boost Uncaged Triple Black adidas Ultra Boost Uncaged Solar Red adidas Ultra Boost Uncaged Tech Earth adidas Ultra Boost Uncaged Navy adidas Ultra Boost Uncaged Collection adidas Ultra Boost Uncaged Black/Grey Adidas Ultra Boost Uncaged Core Black Adidas Ultra Boost Uncaged Solid Grey Adidas Ultra Boost Uncaged W Shock Red Ultra Boost Uncaged adidas Ultra Boost Uncaged adidas Ultra Boost Uncaged Scarlet Red adidas Ultra Boost Uncaged Solar Red-Black adidas Ultra Boost Uncaged Grey-Clear adidas Ultra Boost Uncaged Black-White adidas Ultra Boost Uncaged Ray Red adidas Ultra Boost Uncaged Shock Red-Ray Pink adidas Ultra Boost Uncaged Clear Grey adidas Ultra Boost Uncaged Solid Grey-Black-White UltraBoost