Author: А С

„Безомразно“ лого

„Shpërthim i dashurisë“ në rrugën Maqedonia

“Të gjithë jemi njësoj. Ne jemi njerëz, duam dhe kërkojmë të na duan. Prandaj, përhapim dashuri, e jo urrejtje”, porositën nxënësit e gjimnazit të Shkupit “Orce Nikolov”, të cilët në rrugën...