Category: Lajme

U realizua me sukses fushata “Tifo pa urrejtje”- urrejtja helm i shoqërisë në Maqedoni

U realizua me sukses fushata “Tifo pa urrejtje”- urrejtja helm i shoqërisë në Maqedoni

Sot në Shkup u prezantua nisma “Tifo pa urrejtje”, fushatë e cila u zhvillua nga ana e dhjetë të rinjve aktivistë, gazetarë dhe studentë të Maqedonisë. Fushata kishte për qëllim...

Gjuhë e urrejtjes në Muzeun e alfabetit të gjuhës shqipe në Manastir!

Gjuhë e urrejtjes në Muzeun e alfabetit të gjuhës shqipe në Manastir!

Platforma kundër gjuhës së urrejtjes [1] e dënon ngjarjen në të cilën është demoluar Muzeu i alfabetit të gjuhës shqipe në Manastir [2]. Në fakt, në Ditën e alfabetit të gjuhës shqipe...