„Shpërthim i dashurisë“ në rrugën Maqedonia

“Të gjithë jemi njësoj. Ne jemi njerëz, duam dhe kërkojmë të na duan. Prandaj, përhapim dashuri, e jo urrejtje”, porositën nxënësit e gjimnazit të Shkupit “Orce Nikolov”, të cilët në rrugën Maqedonia, luajtën performancën “Shpërthim i dashurisë”. Nga kjo ngjarje dhe një hit kundër urrejtës. Shikoni dhe dëgjoni mesazhin e tyre …

Burimi: Bezomrazno.mk (25.03.2015). „Shpërthim i dashurisë“ në rrugën Maqedonia

You may also like...