Fudbollistët serb dhe shqipëtarë të Lacios romake me foto-porosi kundër urrejtjes dhe dhunës

„Безомразно“ лого

„Bezomrazno“

Lojtarët e ekipeve futbollistike serbe dhe shqipëtare të cilët luajnë në klubin e Lacios me fotografi të përbashkët dërguan mesazh të qartë se në sport nuk ka vend për politikë, nacionalizëm dhe urrejtje.

Në fotografinë, nga e majta në të djathtë janë futbollistët Lorik Cana, Filip Gjorgjeviq, Etrit Berisha, Dushan Basta dhe Tomas Strakosha.

Burimi: „Bezomrazno“ (17.10.2014). Fudbollistët serb dhe shqipëtarë të Lacios romake me foto-porosi kundër urrejtjes dhe dhunës

You may also like...