Ftesë për ekspozitën e parë me titull “Të drejtat e LGBT = Të drejtat e njeriut”

Shoqatа ”LGBT Junajted” Tetovë, kа nderin që t’ju ftojë në hapjen e ekspozitës së parë të personave LGBT në Tetovë me titull “Të DREJTAT E LGBT = TË DREJTAT E NJERIUT” me rastin e shënimit të 10 Dhetorit, Ditës Ndërkombëtare për të Drejtat e Njeriut.

Nëpërmjet fotografive do të mund nga afër të shihni aktivizmin e LGBT Junajted në Tetovë gjatë dy viteve të fundit, për të vazhduar pastaj me shfaqen e filimt ”Skandal” që është një film dokumentarë nga Shqipëria dhe për të mbaruar me nje koktej solemn.
Pjesëmarja juaj do e begatojë eventin tone
Ju mirëpresim me date 10 Dhjetorë 2014 në ora 17:00 tek Qendra Për Bashkëpunim Balkanik Loja (CBC LOJA) në Tetovë.

Burimi: Shoqatа ”LGBT Junajted” Tetovë (30.11.2014). Ftesë për ekspozitën e parë me titull “Të drejtat e LGBT = Të drejtat e njeriut” 

You may also like...