Multikultura organizon manifestimin „Dita e dallimeve“

Shoqata Multikultura, organizon javen e dallimeve nga 6-8 Maj në Tetovë, Gostivar, Shtip dhe Koçani. “Dita e dallimeve” është një manifestim tradicional (i organizuar për çdo vit) që promovon vlerat e përbashkëta që i kemi të gjithë ne, pavarëshisht ngjyrimeve sociale, politike, etnike.

Ngjarjet do të zhvillohen sipas renditjes në vijim:

– 6 Maj – Dita e dallimeve

Vendi: ReMall – Tetovë

Koha: 12:00 – 14:00

– 7 Maj – Dita e dallimeve – Gostivar

Vendi: Qendra ditore, Gostivar

Koha: 11:00 – 13:00

– 8 Maj – Vizitë komuniteteve kulturore & rekreacion

Vendi: Shtip dhe Koçani

Koha: 07:00 – 19:00

 

You may also like...