Mendimi juaj është i rëndësishëm!

Në vitin 2012, në fillimin e një fushate kombëtare kundër gjuhës së urrejtjes, Këshilli i Evropës realizon anketë online për opinionin e të rinjve në lidhje me gjuhën e urrejtjes në internet. Mbi 1000 të rinj nga e gjithë Evropa dhe më gjerë morën pjesë.

Më shumë se dy vite në fushatën, ne do dëshirojmë të “përsërisim” anketën dhe për të përfshijmë sa më shumë njerëz të rinj. Ajo është e thjeshtë, e shpejtë dhe në veçanti, do të jetë e dobishme për të përcaktuar vazhdimin e fushatës në nivel evropian dhe kombëtar.

Anketa është në dispozicion në 28 gjuhë, duke përfshirë edhe gjuhën maqedonase dhe shqipe. Ju lutemi zgjidhni dhe përgjigjuni në gjuhën tuaj të preferuar.

Shpërndani anketën me miqtë dhe kontaktet tuaj!

Anketa do jetë e hapur deri më 31 mars 2015.

Shumë faleminderit!

Burimi: Lëvizja ndërkombëtare kundër gjuhës së urrejtjes. Mendimi juaj është i rëndësishëm!

You may also like...