Category: Lajme

Mendimi juaj është i rëndësishëm!

Në vitin 2012, në fillimin e një fushate kombëtare kundër gjuhës së urrejtjes, Këshilli i Evropës realizon anketë online për opinionin e të rinjve në lidhje me gjuhën e urrejtjes në internet....

Anketë për sjellje në internet

Metamorfozis, Fondacioni për internet dhe shoqëri, zbaton hulumtim për shprehitë dhe qëndrimet e shfrytëzuesve në internet në Republikën e Maqedonisë. Të dhënat e fituara nga ky hulumtim do të na...