Последни написи Blog

Одржана обука за препознавање стереотипи и справување со дискриминација

На 30 откомври 2013 година во ГЕМ клубот во Скопје, се одржа обука за препознавање и справување со стереотипите и дискриминацијата. Таа беше наменета за новинарите кои учествуваат во проектот...

Одржана обука за говор на омраза за новинари

Одржана обука за говор на омраза за новинари

На 19.06.2013 година во ГЕМ клубот во Скопје, се одржа обука за говор на омраза за новинари. Обуката беше наменета за новинарите кои учествуваат во проектот на УСАИД за зајакнување...