Последни написи

Пратениците не одговараат за дискриминација

По повод говорот на омраза од страна на пратеникот Драгиша Милетиќ од Српска напредна странка во Македонија на 72-та седница на Собранието на Република Македонија, Женска Алијанса поднесе претставка за...

ЗНМ: 2007.06.11 – Емисија за Мијаците на МТВ

ЗНМ: 2007.06.11 – Емисија за Мијаците на МТВ

Понеделник, 11 Јуни 2007 Советот на честа при Здружението на новинарите на Македонија, на состанокот одржан на 11.06.2007 расправаше за содржината на емисијата под наслов “Мијаците“ емитувана на 5 јуни...

Роберто Беличанец

Роберто Беличанец: Говорот на омраза не е говор

Медиумскиот експерт Роберто Беличанец во рамки на конференцијата Ингејџ (Engage) на 25.02.2012 година одржа презентација во која ги објасни основните поими поврзани со говорот на омраза. Објаснувајќи ги основните поими...

Одржана обука за препознавање стереотипи и справување со дискриминација

На 30 откомври 2013 година во ГЕМ клубот во Скопје, се одржа обука за препознавање и справување со стереотипите и дискриминацијата. Таа беше наменета за новинарите кои учествуваат во проектот...

adidas eqt support adv core black turbo red adidas eqt support adv primeknit core black turbo red adidas eqt support adv core black turbo red adidas eqt support adv turbo pink adidas eqt support adv turbo pink available now adidas eqt support adv turbo pink adidas eqt support adv turbo pink adidas eqt turbo red 2017 release date adidas eqt spring 2017 collection adidas eqt adidas eqt support adv adidas eqt turbo red collection black adidas originals eqt support adv adidas eqt adv support adidas eqt support adidas eqt support adv black turbo red adidas eqt support adv blackturbo red adidas eqt support adv turbo red adidas eqt support adv core blackturbo red white mountaineering x adidas eqt 93 17 boost drops march
adidas Ultra Boost Uncaged Triple Black adidas Ultra Boost Uncaged Solar Red adidas Ultra Boost Uncaged Tech Earth adidas Ultra Boost Uncaged Navy adidas Ultra Boost Uncaged Collection adidas Ultra Boost Uncaged Black/Grey Adidas Ultra Boost Uncaged Core Black Adidas Ultra Boost Uncaged Solid Grey Adidas Ultra Boost Uncaged W Shock Red Ultra Boost Uncaged adidas Ultra Boost Uncaged adidas Ultra Boost Uncaged Scarlet Red adidas Ultra Boost Uncaged Solar Red-Black adidas Ultra Boost Uncaged Grey-Clear adidas Ultra Boost Uncaged Black-White adidas Ultra Boost Uncaged Ray Red adidas Ultra Boost Uncaged Shock Red-Ray Pink adidas Ultra Boost Uncaged Clear Grey adidas Ultra Boost Uncaged Solid Grey-Black-White UltraBoost