Category: Одбрани

Продолжува соработката меѓу ДЗЛП и Метаморфозис – предавања за лични податоци, приватност и говор на омраза

На 25 јули 2014 година, Дирекцијата за заштита на личните податоци и Метаморфозис, Фондација за интернет и општество, потпишаа Меморандум за соработка. Со овој Меморандум се потврдува одличната соработка во...